Gense alt fra EM lige her på TV 2 Play

Velkommen til dækningen af EM-kvartfinalen mellem Tyskland og Italien.

Kampen kan ses på TV 2 og på TV 2 PLAY.

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer til kampen, så skyd endelig løs.

Dermed lukker livebloggen efter en historisk straffesparkskonkurrence, hvor der skulle 18(!) spark til før Tyskland afgjorde det hele.

Vi er tilbage i morgen med sidste kvartfinale, Frankrig-Island, hvor I kan stille spørgsmål til en af vores eksperter fra kl. 19.00.

Tak for i aften, og på gensyn i morgen!

/Kristian

Spørgsmål

Niels:

Var de Rossi skadet?

Svar

Ja, han nåede ikke at blive klar til kampen i dag - angiveligt er det en blodansamling i låret.

/Kristian

Kommentar

JJ:

Lå Lå Lå Lå Lå Lå sådan så er der fest Tyskland videre så er det fundet et offer til semi finalen mod Island nå de vinder over Frankrig og går i finalen mod Wales

Spørgsmål

Tobias K. Pedersen:

ja men hvem syntes du der skal vinde man of the match

Svar

Jeg synes, den er svær - jeg synes ikke, der har været ret mange rigtigt gode, offensive præstationer, så jeg må nok sige Buffon.

dongy:

BBS: They always find a way. Even they start to miss penalities. They always win them.

Ørvald:

Vil bare lige sige tak for dækningen.. Sidder her i bussen på vej hjem fra Roskilde Festival..

Svar

Velbekomme!

/Kristian

Hectors skud i højre side af målet går lige under Buffon, der er millimeter fra at redde Italien!

STRAFFE

Darmian brænder!

Neuer vælger rigtigt, og redder det svage spark!

STRAFFE

...så er det Boateng, som næsten ikke kunne løbe til sidst i kampen...

STRAFFE

4-4

...og han scorer - men igen vælger Buffon rigtig side!

STRAFFE

Schweinsteiger brænder!!

...han sparker langt over mål!

STRAFFE

Bonucci brænder!

Manuel Neuer redder helt nede ved venstre stolpe!

STRAFFE

Pellè brænder!

Han nærmest triller bolden forbi mål?!

STRAFFE

Özil brænder!

Özil rammer stolpen - Buffon er ellers helt væk!

STRAFFE

Müller brænder!!

...og Müller brænder - et lidt nonchalant skud!

STRAFFE

Zaza brænder!

...som tager en masse små skridt, og hamrer bolden over mål!

STRAFFE

1-1

...og han scorer også - men Buffon vælger den rigtige side.

Kommentar

Dongy:

På BBC siger de ''Italien spiller på straffe mod vel det forkerte hold''. Håber de får ret

Svar

Ved VM? Det har du vist ikke ret i - der blev kampen afgjort i forlænget spilletid.

/Kristian

Kommentar

hans:

Det bliver godt nok ufortjent hvis Italien vinder straffe. De har trukket tiden siden minut 70

Kommentar

Sune:

Jeg holder med Italien i straffesparkskonkurrencen. Tror Island har bedre chancer mod dem i semien....

Spørgsmål

Isse:

Skyder de store profiler først her, ligesom Ronaldo og Lewandoski gjorde? Eller venter de til sidst?

Svar

Pas. jeg ville sætte dem først, hvis det var mig!

Isse:

Har du et bud på straffesparkstagerne? Er Boateng og Schweinsteiger ikke henholdsvis for psykisk præget og for træt?

Svar

Det har jeg intet bud på - men jeg ville tage nogle af de spillere, der sparker straffe for deres klubhold.

/Kristian

PAUSE

SÃ¥ skal vi i straffesparkskonkurrence!

...og det er aldrig før sket mellem disse to hold.

Spørgsmål

Anders:

Var det ikke under VM 2006. At Italien scoret 2 mål i det 118 og 120 min til 2-0 mod Tyskland?

Svar

Jo - men det var vist efter 119 og 121 minutter... ;)

/Kristian

120'

Insigne er tæt på at slippe igennem, men hans træk bliver for langt, og Neuer kan snuppe bolden.

116'

...og frisparket heades væk - og så ender bolden i hænderne på Buffon, som dog ikke er interesseret i at forsøge at sætte en kontra i gang.

116'

...og Dommer Kassai tager lige en diskussion med et par spillere i feltet.

113'

Insigne spiller fri i venstre side af feltet, og afslutter fra den spidse vinkel, men Neuer holder skuddet i to omgange.

Spørgsmål

Marianne :

Hvad er der sket med Boateng? Var det efter takling, han er blevet så skidt tilpas?

Svar

Jeg må indrømme, at jeg ikke lige kan sætte finger på hvornår der skete noget med Boateng. Det kan også bare være en overbelastning efter næsten to timers bold.

/Kristian

Spørgsmål

Marianne :

Kaptajn Schweine må da være pænt ødelagt efterhånden :D Fedt at se han kæmper til trods for han har ikke har helt så mange kamp minutter som de fleste andre på holdet.