Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

Dødstal fra gul feber i Brasilien stiger

Det brasilianske sundhedsministerium oplyser, at der er registreret 100 nye tilfælde af gul feber og 52 nye dødsfald siden den 17. april. I alt er der registreret 1257 tilfælde og 394 dødsfald siden 1. juli sidste år, skriver AP.

Danmark åbner ishockey-VM med sejr

VM i ishockey på dansk grund er nu kommet i gang, og det danske hold fik en god start med en sejr på 3-2 over Tyskland efter straffeslag i den første gruppekamp..

Trump åbner for at deportere honduranere

USA's præsident, Donald Trump, og hans administration vil afslutte den midlertidige beskyttelse, som migranter fra Honduras har haft mod at blive sendt hjem fra USA. Det betyder, at omkring 57.000 honduranere risikerer at blive deporteret.

Mand kommet slemt til skade i ulykke

Omkring klokken 20 skete en alvorlig trafikulykke mellem Bindslev og Sindal i Vendsyssel, oplyser Nordjyllands Politi til Nordjyske, En mand kom slemt til skade, da en bil blev slynget over i den modsatte vejbane og ramt af en lastbil. Vejen er spærret frem til omkring klokken 22.30.

USA genetablerer flåde

USAs flåde etablerer igen sin Anden Flåde, der ellers blev nedlagt i 2011 for blandt andet at spare penge.
 Men nu skal den igen være en del af den amerikanske flåde, skriver Reuters. Den Anden Flåde har operationsansvaret for den nordlige del af Atlanterhavet.

Pensionsfonde og kapitalfond overtager endeligt TDC

Selskabet DK Telekommunikation, der dækker over PFA, PKA, ATP og kapitalfonden MacQuarie, oplyser, at man har gennemført sin overtagelse af TDC. Gruppen har overtaget alle aktier i TDC med undtagelse af 708.680 styk. Der er samlet 812 millioner aktier i TDC.

350 palæstinensere såret i Gaza

Sammenstødene mellem israelske tropper og palæstinensiske demonstranter har ført til skader hos mindst 350 af demonstranterne, herunder er 42 ramt af skarpe skud. Det er sjette fredag i træk, der er protester på stedet.

Bilist fængles for dødsulykke

En 42-årig bilist sigtes for uagtsomt manddrab og spirituskørsel efter en dødsulykke sent torsdag aften, hvor en 41-årig motorcyklist mistede livet på motorvejen nær Odense. Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi Kenneth Taanquist.

Flyselskabs topchef trækker sig

Air France-KLM's topchef siger op efter ansatte stemmer nej til nyt lønforslag. Det skriver selskabet på sin hjemmeside.

Nye sammenstød ved Gaza

Der er atter sammenstød i grænseområdet mellem Israel og Gaza, skriver Reuters. Israelske soldater har brugt både tåregas og skarp ammunition mod palæstinensere, som skyder med slangebøsser og forsøger at nå frem til grænsehegnet i ly af sort røg fra brændende dæk.

Mexicansk borgmester dræbt af skud

En bevæbnet gerningsmand har torsdag skudt og dræbt borgmesteren i den mexicanske by Pacula, Alejandro Gonzalez Ramos. Ifølge AP er der nu sket 60 drab på borgmestre i det kriminalitetsplagede Mexico siden 2006.

USA har laveste ledighed i 18 år

Ledigheden i USA faldt i april til 3,9 procent, hvilket er det laveste niveau siden 2000. Samtidig var april den 91. måned i træk med jobvækst, hvilket er den længste periode nogensinde, skriver New York Times.

Nordkorea slutter sig til Sydkoreas tidszone

Forholdet mellem Nord- og Sydkorea er i bedring, og det seneste tegn på det er, at Nordkorea ifølge nyhedsbureauet AFP har sluttet sig til den sydkoreanske tidszone.

Kvinde dræbt i ulykke på motorvej

En 69-årig kvinde mistede livet i et frontalt sammenstød på Herningsmotorvejen lidt efter klokken 11 i formiddag. Det oplyser Østjyllands Politi. Kvinden havde forvildet sig ud i den forkerte vejbane, hvor hun som spøgelsesbilist stødte sammen med en anden bil ført af en 61-årig mand. Manden er uden for livsfare.

Øresundsmotorvejen åbnet igen

Der er nu atter åbnet for trafikken på Øresundsmotorvejen ved Tårnby, hvor der har været spærret i retning mod Sjælland i omkring 45 miniutter. Der er stadig meget tæt trafik på stedet.

Grønlands regering er på plads

Grønlands landsstyreformand, Kim Kielsen, meddeler, at der er indgået en koalition af Siumut, Partii Naleraq, Atassut og Nunatta Qitornai, skriver mediet KNR.

Motorvej spærret efter uheld

Øresundsmotorvejen er spærret i vestgående retning ved frakørsel 18 Tårnby, altså i retning mod Sjælland. Der er sket et uheld på stedet, og ifølge Vejdirektoratet er der lang kø på stedet og ingen tidshorisont for genåbning af vejen.

Møde mellem Trump og Jong-Un er aftale

Der er nu aftalt et sted og et tidspunkt for det historiske møde mellem USA's præsident, Donald Trump, og hans nordkoreanske modpart, Kim Jong-un. Det oplyser Trump selv ifølge AP. Han fortæller, at detaljerne vil blive offentliggjort snart.

Metal fundet i honning

Honning af mærket Svansø Dansk Lyng Honning bliver kaldt tilbage af Scandic Food, da der er fundet metalstykker i flere glas med produktet. Det drejer sig om pakninger à 225 gram med holdbarhedsdato til den 10. juli 2019. Har man købt produktet, skal man kassere det eller levere det tilbage til forhandleren, oplyser Fødevarestyrelsen.

Motorvej E20 er åbnet igen

Begge spor er nu åbne på motorvej E20 ved Odense SV, hvor et uheld tidligere spærrede vejen i retning mod Jylland. Der er dog stadig massiv kø på stedet.