Frankrig - Danmark

Hvad sker der? Danmark møder Frankrig i den anden puljekamp ved VM.

SLUT

Takker de medrejsende fans

En flok skuffede danske landsholdsspillere sætter kurs mod afsnittet med de danske fans. De takker dem for støtten, inden de går ned i spillertunnellen.

SLUT

Frankrig vinder 2-1 over Danmark

Det slutter her! Szymon Marciniak fløjter for sidste gang denne aften. Frankrig vinder 2-1 over Danmark i en medrivende anden halvleg.

Resultatet betyder, at Danmark er tvunget til at vinde over Australien, hvis de skal have en chance for at gå videre.

90'

Efter et langt indkast af Bah havner bolden for fødderne af Mæhle et stykke fra Frankrigs felt. Hans optimistiske spark ender langt over mål.

90'

Der er lidt stilstand i tillægstiden.

Det er værd at huske på, at det ikke er godt, hvis Danmark taber med to eller flere mål, da det i sidste ende kan vise sig at være målscoren, der kan blive afgørende i kampen om gruppens andenplads.

90'

Nu får landstrænerne lov til at foretage udskiftningerne. For Danmark er det Nissen, der går ud. For Frankrig er det Griezmann, der har spillet en glimrende kamp.

90'

Tillægstid

Der er lagt seks minutter til opgøret, hvor Alexander Bah står klar til at komme ind ved næste spilstop. Det samme gør Frankrigs Fofana.

89'

Nu har Danmark travlt, og Joakim Andersen forsøger sig med et langskud, der bliver blokeret af det franske forsvar.

Det giver en gylden fransk kontramulighed, men Tchouaméni ser heldigvis ikke Mbappé, der helt fri i venstre side kalder på bolden.

86'

MÅL! Frankrig scorer til 2-1

Hvor er det ærgerligt!

Frankrig bringer sig foran, og igen er det Mbappé, der scorer. Arkitekten bag målet er dog Griezmann, hvis fremragende indlæg i højre side ligger perfekt.

85'

Danmark skifter ud

Christian Nørgaard får de sidste fem minutter af kampen. Ud går Lindstrøm, der sagtens kan være sin anden halvleg bekendt.

Hans afbrænder vil dog nok ærgre ham.

81'

Braithwaite rammer stolpen

Det var tæt på!

Dolberg bryder fri i venstre side og slår et fladt og hårdt indlæg ind i boksen. Det når Braithwaite først på, men han finder akkurat ikke nok vinkel på bolden til at ramme inden for målrammen. I stedet tager den ydersiden af stolpen.

God dansk aktion.

80'

Fransk skydetelt

Det seneste minut har stået på fransk skydetelt. Det afsluttes heldigvis af Rabiot, hvis akrobatiske afslutning ender over det danske mål.

Kampen bølger frem og tilbage. For ikke mange minutter siden var det Danmark, der spillede sig frem til gode indlægsmuligheder i Frankrigs felt.

78'

Frankrig skifter ud


Frankrig har foretaget to udskiftninger. Ud går Varane og Dembele, og ind kommer Konaté og Coman.

76'

42.860 personer har fundet vej til Stadium 974 her til aften. De kan se Mbappé udfordre Nissen, der giver hjørnespark.

73'

Kæmpe chance til Lindstrøm

Et fladt indlæg fra Damsgaard i venstre side går skråt tilbage til Lindstrøm, der midt for mål helt upresset får fyret bolden af sted. Den er dog ikke placeret yderligt nok, og Lloris klarer bolden til hjørnespark.

Det var en stor chance!

Umiddelbart efter har Damsgaard spillet færdigt. Han bliver erstattet af Kasper Dolberg.

Andreas Christensen scorer sit tredje mål i den danske trøje. 'AC' spiller sin kamp nummer 60 her til aften og scorede Danmarks første VM-mål ved slutrunden i Qatar. Forsvarsspilleren er blot 26 år.

// Chris Kaiser, TV 2 SPORTs fodboldstatistiker

68'

MÅÅÅÅÅL! Danmark udligner til 1-1

Hjørnesparket ender med en dansk scoring! Eriksen står naturligvis bag indlægget, der denne gang er slået mod forreste stolpe, hvor Joakim Andersen forlænger den til 'AC', der pander Danmark på 1-1!

Flot kombination af danskerne, der har taget initiativ siden 0-1-scoringen!

67'

En fremragende aktion af Lindstrøm på højrekanten. Hans farlige indlæg skaber lidt kaos hos Lloris, men heldigvis for franskmændene når Damsgaard ikke frem til den.

Få øjeblikke senere er Lindstrøm igen i fremragende position til et indlæg, men den bliver blokeret ud til et hjørnespark.

Frankrig har skiftet Giroud ud. Han erstattes af Thuram.

Det var Mbappés mål nummer 30

Den lynhurtige PSG-spiller scorede sit landskampsmål nummer 30 for Frankrig i sin kamp nummer 61 for Les Blues. Det er 12. mål i de seneste 11 landskampe.

// Chris Kaiser, TV 2 SPORTs fodboldstatistiker

61'

MÅL! Frankrig bringer sig foran 1-0

Så gik den ikke længere. Mbappé driver bolden frem og spiller et-to med Hernandez, der finder Mbappé inde i feltet, og så står det 1-0 til de blå. Desværre.

- Det er helt rimeligt, at Frankrig kommer foran her. Der er ikke skyggen af offside, selvom danskerne appellerer. Det er heldigt, den finder vej mellem tre danskere, men føringen er fortjent, siger Morten Bruun.