Fodbold

Meget er på spil i europæiske ligaer

 • FCK er dansk mester
 • Manchester City er engelsk mester
 • Milan er italiensk mester
Stil spørgsmål

Tak for i dag

Vi lukker så småt ned for dagens liveblog. På TV 2 SPORT X kan du følge resten af mesterskabsfejringen. Vi lukker ned på endnu et billede af Simon Kjær.

Simon Kjær kommer ind på banen!

Her kommer Simon Kjær til klapsalver fra tilskuere og holdkammerater. Han nåede at spille 11 kampe i denne Serie A-sæson, inden han blev skadet. 

Vild Zlatan-entre

Zlatan Ibrahimovic kommer ind og får sin guldmedalje med en champagne i den ene hånd og en tændt cigar i den anden hånd. Ja, hvem ellers.. Sikke en karakter! 

Spillerne får medaljer om halsen nu

Milan-spillerne kommer skiftevis på banen for at få guldmedaljen om halsen lige nu. 

Milans mesterskab nummer 19

Det er AC Milans 19. mesterskab og det første siden 2010/11-sæsonen. Her er et overblik over de seneste ti sæsoners vindere af Serie A:

 • * 2021/22: AC Milan.
 • * 2020/21: Inter.
 • * 2019/20: Juventus.
 • * 2018/19: Juventus.
 • * 2017/18: Juventus.
 • * 2016/17: Juventus.
 • * 2015/16: Juventus.
 • * 2014/15: Juventus.
 • * 2013/14: Juventus.
 • * 2012/13: Juventus.

Fejringen udsat

Milan-spillerne må vente lidt med at løfte trofæet på grund af den store baneinvasion. Men banen er efterhånden tømt for tilskuere, så der kan ikke gå længe. 

Ekspert revser invasionen

TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker er ikke tilfreds med baneinvasionen:

- Den her ultimate dag og ultimate fejring, som Milan-spillerne skulle have, får de simpelthen ikke. I stedet bliver det nede i omklædningsrummet i stedet for med fansene. Vi ser en frustreret Leao og en frustreret Tonali gå ned i omklædningsrummet. De ville jo gerne nyde det med hinannden og gå æresrunder. Det er en voldsom irriterende uskik, der er ved at snige sig ind i fodboldeuropa. 

Se kampens mål her

Fansene fester

Fansene stormer banen

Simon Kjær er også til stede på stadion. De danske landsholdsprofil har været ude med en knæskade i mange måneder, men han spiller stadig en stor rolle i det her mesterskab. 

Baneinvasion

Der er gået sport i baneinvasion i fodboldens verden for tiden, og denne kamp er ingen undtagelse. Alle de fremmødte Milan-fans stormer banen og kan slet ikke få nok!

Slut!

AC Milan er italiensk mester

Og det er første gang siden 2011. 3-0-sejren er i hus, og mesterskabet er sikret. Spillerne går helt amok!

Slut

Inters kamp er slut

Inter vinder 3-0, men de må nøjes med at slutte ligaen på en andenplads. Om lidt bryder jublen løs i Milan-lejren. 

Stefano Pioli fester løs

Milans cheftræner har opgivet alt, hvad der hedder 'at jinxe'. Han rende rrundt på sidelinjen og fester løs med de fremmødte Milan-fans. Han har heller aldrig vundet et trofæ, så det er naturligvis en stor dag for italieneren!

78'

Annulleret Zlatan-scoring

Zlatan Ibrahimovic header bolden i nettet, men der var offside på Leao, som blev sendt i dybden og lagde en perfekt aflevering til svenskeren.

Hurtige mål i Inters kamp

Serie A

Stilstand hos Milan

Kampen mellem Sassoulo og Milan er for resten gået helt i stå. Men det giver også meget god mening. Sassoulo har det svært og intet at spille for, og Milan har ingen grund til at risikere noget. Lige nu venter folk nok bare på, at kampen bliver fløjtet af om en lille halv time, og så kan jublen ellers bryde løs.